Fikaträffarna lever

Efter sådär en och en halv månad med fikaträffar på Syndikalistiskt Forum så är det dags att utvärdera lite, omforma lite och ta nya tag. Med ett nytt år framför oss är det dags att ta tag i nya möjligheter och bredda det sociala nätverkandet.

Fikaträffarna under hösten har varigt både trevliga och givande, men framför allt rätt små. Klart att det är trevligt att vara samma 5-10 personer varje gång, men fler kockar gör roligare recept i det här fallet. Därför kommer vi nu under vintern/våren samköra våra träffar med GHS – Göteborgs Hackerspace, och då på tisdagar istället. Fortfarande på Forum och fortfarande runt 18-snåret fram till stängning.

Detta kommer leda till mer människor i lokalen, större bredd på både politiska ståndpunkter såväl som på saker en vill göra. Från Dissonans håll kommer vi fortsätta arbeta för att lösa problem i vardagen, på enklaste sätt. Hacka vardagsrutinerna. Med GHS hjälp kommer ännu mer tekniskt kunnande. Med allas hjälp kan det byggas tuffa saker. Eller sitta i en soffa och sippra på en kopp kaffe. Det är ok det med.

En grundfråga vi alltid brukar ställa oss är; vad har du problem med i din vardag, och hur löser vi det? Allt från de övergripande frågorna kring löneslaveri till de mindre med att du inte vill lämna datorn för att se vem som ringer på dörren.

Vad vill du förändra i ditt liv? Värt att tänka på… Ses den 8 januari!

Inlägget är postat i Information, Rapport och taggat , , , . Spara permalink som bokmärke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>