Fikaträffar

Under vintern kommer vi i Dissonans, tillsammans med vänner och kamrater, börja med återkommande fikaträffar. Syftet är tudelat, dels att umgås, dels att i en ickeformell miljö diskutera politik och komma fram till framtida aktioner.

Vi kommer mötas på Syndikalistiskt Forum på onsdagar, ta en kopp kaffe, prata lite skit, läsa dagens tidning och sånt där. Resten tar vi som det kommer. Även om du inte känner oss eller någon annan i “träsket” så är du givetvis välkommen förbi, detta kanske kan bli din ingång till utomparlamentarisk politik?

När? Onsdagar efter kl 17.
Var? Syndikalistiskt Forum, Övre Husargatan 27 i Göteborg.
Varför? Kaffe är godare i sällskap.

Ses där!

Inlägget är postat i Information och taggat , , . Spara permalink som bokmärke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>