Studiecirkel i “Det stundande upproret”

Det stundande upproret är en bok som väckt mycket debatt, så väl inom autonom vänster som övriga politiska block. Vi har tidigare kört en läscirkel i boken och skall nu göra detta igen med SUF Göteborg.

Inte minst blev den engelska översättningen uppmärksammad när Glenn Beck hårt sågade boken. Vad innehöll den egentligen som var så farligt och skrämmande? Kan det användas för vår sak? Är det bara våldsromantik? Detta måste vi ju titta mer på!

I tre träffar framöver kommer vi läsa ett antal kapitel samt diskutera kring olika frågeställningar. Läsanvisningar och frågor kommer postas här, precis som vi gjorde med studiecirkeln i “Kapitalet för nybörjare”. Följ gärna med i läsningen, och kommentera här på sidan om du har frågor eller funderingar!

Andra inlägg om studiecirkeln:
» Det stundande upproret: Första träffen

Inlägget är postat i Information och taggat , , . Spara permalink som bokmärke.

2 svar på Studiecirkel i “Det stundande upproret”

  1. Pingback: Det stundande upproret: Andra träffen | Dissonans

  2. Pingback: Det stundande upproret: Tredje träffen | Dissonans

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>